EIGEN MERK RIEMEN

LEREN RIEMEN VAN EIGEN MERK

De collectie riemen van ons eigen merk Take-it, zijn stoer en trendy voor zowel dames als heren. Bij deze collectie staat kwaliteit, trendy en detail centraal. Ook is bij deze collectie een keuze te maken uit verschillende materialen en kleurschakeringen.

De collectie van riemen groothandel Timbelt uit Dongen bestaat uit een basic- en modieuze riemen voor zowel dames, heren en kinderen. Deze riemencollectie is opgebouwd met grondstoffen die op het moment zeer gewild zijn. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kleuropbouw, maar zeker ook naar het uiterlijk van het materiaal. Steeds meer kinderen willen graag een stoere, trendy riem. Wij spelen hier op in door deze aspecten terug te laten komen in onze kindercollectie riemen.

Door de jarenlange ervaring in de leersector, kunnen wij als riemen groothandel uw taken efficiënt, effectief, klant- en resultaatgericht ontzorgen. Wij hebben oog en oor voor uw wensen. Graag overleggen wij met u wat wij voor u als leder groothandel kunnen betekenen. Het unieke aan Timbelt B.V. is, dat u als retailer welkom bent in onze riemen showroom in Dongen en direct vanuit onze voorraad uw leder inkopen kunt doen. Hierdoor bent u niet gebonden aan een levertijd. Tot snel in Dongen, namens riemen groothandel Timbelt.

Reseller & wholesale

Contact

Bel: +31 (0)162 31 19 20
E-mail: info@timbelt.com

De Slof 11
5107 RH Dongen

Meer informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht